Зиянды және пайдалы өнімдер туралы тағы не білмейміз? Бірақ бүгін, біздің балаларымыздың жобалары арқасында бұл тақырып бізге бірнеше рет өзге деңгейде ашылды. Әрине, біздің оқушылар үлкен жұмыс атқарды. Бұл сауалнама жүргізу және қажетті материалды іздеу. Маевский Е. бұған өзінше жақындады: "өнімдер экологиясы"тақырыбына роликті құрастырды. Оның жұмысы пікірталас тақырыбына айналды. Балық майы туралы Гаранинаның жұмысы қатысушылардың қызығушылығын тудырды. Р. Гадамуров,Д. Степаненко және Г. Николайцев табиғи балмұздақты қалай анықтауға болатынын көрсетті. Осы жұмыс 10 А сынып оқушылары Д. Зюбенконың шырындар туралы әңгіме болды. Чипсы, газдалған сусындар, тез дайындалатын кеспе және тауық текшелері шет қалмады. Бұл жобаларды Сагимбаев А., Оспанова Ж., Валеева Л., Батов А., Жунусова Ж., Аскарова А., Искакова В. және Вернер ұсынды. Соңында 9 б сынып оқушылары А. Гаврилюк және А. Быкова өнімдердің үйлесімділігі туралы айтты. Ұйымдастырушы - химия мұғалімі Ирина Евгеньевна Хаустова туралы айта алмаймын. Өз пәнін жақсы көретін және біздің мектеп оқушыларының химиясына деген адалдығын қуаттайтын тамаша педагог. Жыл сайын химия және биология онкүндігінде ол конференция өткізеді және жыл сайын бұл әртүрлі тақырыптар мен сәйкесінше әртүрлі жобалар. Бізді жетістіктеріңізбен қуантыңыз!